Letovacie teliesko

Letovacie teliesko 250g

Kusy medi so studeným kladivom vyrobené z vysokokvalitnej elektrolytickej medi - dostupné v kladive, tvare kladiva alebo v tvare bodu - pevná upevňovacia ihla zabraňuje tomu, aby sa kúsok otáčal - dlhotrvajúca forma kladiva a tvar kladiva s tromi borovicami rozloženými na spodnej strane na zlepšenie absorpcie tepla

Skladom
25,20 €
21.00 bez DPH

 

Rovnaká vysoká kvalita výrobkov, nový dizajn a rýchlejšie zahrievanie v dôsledku zvýšenia plochy na spodnej strane spájkovacieho železa sú výsledkom úzkej spolupráce s inštalatérskou spoločnosťou, ktorú dobre poznáme. Rýchlejšie zahrievanie! Jadrové vrty a prekryté okraje na spodnej strane medi zvyšujú plochu povrchu, ktorá sa má zahriať. To uľahčuje lepšie rozloženie srdca plameňa a umožňuje rýchlejšie zahriatie.

Pevné umiestnenie spájkovacieho železa Zploštená zadná strana oceľového hriadeľa bráni tomu, aby sa spájkovacie železo otočilo.

Vysoká tepelná vodivosť a zadržiavanie v dôsledku elektrolytickej medi valcovanej za studena ako základný materiál. V dôsledku ideálneho tepelného prenosu elektrolytickej medi sa spájkovacia žehlička zahrieva na prevádzkovú teplotu za menej ako 45 sekúnd – okrem toho základný materiál zaručuje maximálnu tepelnú retenciu a tým dosahuje nižšiu spotrebu plynu pri spájkovaní.

Rozmery: 17x82x129 mm

Hmotnosť: 0,27 kg

PERKEO
105038
Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to compare.